maandag 3 december 2012

Dappere dodo's

Daar liggen ze bij te komen, onze dappere dodo's. Was het de vorige keer nog wel aardig om naar het consultatiebureau te gaan; nu was het je ware kindermishandeling!
Eerst werd het neusje van Florian vakkundig schoongemaakt, maar nu weet hij de consequentie van het spreekwoord 'zachte heelmeesters maken stinkende wonden' wel: het was niet leuk!

De complimenten over hoe hard ze gegroeid waren, werden natuurlijk wel gewaardeerd:
Anthony is nu 61 centimeter en 6 kilo
Florian is nu 59 cetimeter en bijna 5,3 kilo

Maar toen....... je-weet-wel; die mevrouw die zo aardig lacht en steeds zegt hoe goed je bent........ die ondertussen wel met zo'n koud ding op je borst moet luisteren en in je keel moet kijken....... die mevrouw hè, die is HE-LE-MAAL NIET LIEF!!!
Pas erop, laat je niet in de luren leggen, wat kan zij gemeen prikken! En mama maar 'och och lieverdje' zeggen maar ze houd die mevrouw niet tegen.

Kortom, de kinderarts en de puéricultrice waren allebei even ontdaan van het volume waarmee de jongens konden krijsen (en vooral het paars aanlopen en op houden te ademen schijnt niet bij elke vaccinatie voor te komen) maar de eerste prikken zijn gezet. Op naar de volgende maand!

1 opmerking:

  1. Ik ben blij dat Florian Juriaan, net als zijn naamgenoot, de lichtste is van de twee:-)

    Salut, Julien

    BeantwoordenVerwijderen