zondag 23 december 2012

Doorslapen?


En na de zware donderdag; in een vreemde auto van hun 'adopted grandma' die mee was, flesje drinken terwijl mama staat te wachten bij de meldbalie van het ziekenhuis, lang in een saaie wachtkamer, flesje drinken bij de Flunch waar zoveel te zien was, een stoffenzaak met zoveel indrukken, flesje drinken bij Lac Kir, weer in die vreemde auto en 's avonds het zingclubje van mama op verlaat kraambezoek, besluiten de mannen dat ze geen zin hebben om te stoppen met huilen.

Anthony heeft van 19.00 tot 21.00 laten merken dat hij veel te moe was, Florian van 20.00 tot 21.30 uur. Dus toen ze eenmaal sliepen hebben we ze lekker laten slapen en zelf laten aangeven wanneer het weer tijd was voor een flesje.
Wat schetst onze verbazing dat dat pas om 06.00 uur bleek te zijn??!! Wat een heerlijke nacht! En laten we het maar eens proberen; wat doen ze de volgende nacht? Precies; na de fles van 19.00 slapen en pas weer geluid tussen 05.00 en 06.00! Dat houden we vast!!

Betekent dit dat Maaike lange nachten kan slapen?? Nee, helaas: om 03.00 uur gaat de wekker en klinkt het heel zielig naast me; 'ik heb zò'n pijn in mijn kuit, wil jij de kachel bij stoken?' Tuurlijk schat, geen probleem. Tegen vier uur wat gepiep van Florian, maar met een speen is dat gauw verholpen. Om vijf uur eenzelfde gepiep maar van Anthony nog geen kik, de speen-truc helpt gelukkig weer!

Om half zes was het toch echt tijd voor een lekker flesje melk. Ik lag net weer op bed, klonk het naast me: 'Ehm, eigenlijk moet de kachel wel elke drie uur gestookt worden als je het 's ochtends niet koud wil hebben' Dit is een vraag?? Goed, Maaike klimt wel weer uit bed. Bij terugkomst bleek dat Anthony zichzelf had geleerd hoe hij de 'B' moest produceren dus kon ik een minuut of 20 naar 'Boeee boeee boeee' luisteren. Toen hield hij het wel voor gezien en viel in slaap. Natuurlijk hèt teken voor Florian om te protesteren.......... dus Maaike heeft van 07.30 tot 08.10 nog lekker geslapen hoor!

1 opmerking:

  1. Leuk filmpje! Zijn ze gezellig bezig. Alleen paniek! Tante kan niet meer zien wie wie is! Ze zijn zo gegroeid!
    Liefs,
    Renske

    BeantwoordenVerwijderen